Skyfol BabyGuard autóüvegfólia

BabyGuard by Skyfol

Babyguard autófólia gyerekekre kifejlesztve

A gyermekeket különösen zavarja a nyári napsütés utazás közben. A napfény és a meleg zavarja őket alvás közben, melegük lesz, nyűgössé válhatnak. Ez könnyel elronthatja az utazást. A megoldás a Skyfol BabyGuard autó üvegfólia, ami kiemelkedő hővédő tulajdonságának köszönhetően biztosítja a nyugodt utazást a kicsik számára is.

Szeretné megóvni gyermekeit a napsugárzás káros hatásaitól?

Ön számára is fontos, hogy az utazás alatt a gyerekek nyugodtak maradjanak?

A Skyfol BabyGuard autóüvegfólia tökéletes választás lesz az Ön családja számára is!

Babyguard autóüveg fólia gyereknek lett kifejlesztve.

99% UV szűrés

Csupán 5% hőátbocsátás (csak 5% hőt enged be az utastérbe)

A Skyfol BabyGuard fólia a gyerekek számára lett kifejlesztve. Az eredmény egy igazi prémium minőségű autóüveg fólia lett, mely az egyik legtartósabb színezési eljárással készült, így köszönhetően 10 év alatt sem fakul ki. Extrém hő-és UV védelemmel rendelkezik. Baleset esetén a Skyfol BabyGuard fólia egyben tartja az üveget, ezzel megakadályozza az üvegszilánkok által okozott sérülést. Baleset esetén mentéskor az üvegtábla egyben eltávolítható.

Válassza Ön is a speciálisan gyermekekre szabott megoldást!

A napsugárzást, amely az üveget éri, három részre bonthatjuk:

A Speciális technológiának köszönhetően a Skyfol BabyGuard autóüvegfólia kiszűri az UV sugárzás 99.9%-át. A látható fény és az infravörös sugárzás 95%-át szintén kiszűri.

A kisbabákra, gyerekekre kifejlesztett Skyfol BabyGuard fólia az autófóliák között az egyik leghatékonyabb és legtartósabb UV-, hő- és fényvédő autófóliája.

Profi hővédelem

Az autóüveg fóliák hatékonyságának egyik legfontosabb mutatója a Teljes Napenergia Áteresztés, mivel a fólia fő feladata az, hogy a besugárzott napenergiából a legkevesebbet engedje át. A kiszűrt napenergia már nem fogja felmelegíteni az autó belső elemeit, az üléseket és a műszerfalat. Az autóban közvetlenül mindenki az üveg mellett ül, ezért a legfontosabb energetikai mutató a napsugárzás szűrése. A Skyfol BabyGuard autóüvegfóliának köszönhetően komfortosabb az utazás.

A Skyfol BabyGuard nano-techhnológia segítségével kerül előállításra, ennek köszönhetően vékony rétegekből épül fel, így biztosított a 30%-al magasabb hővédelem. A Skyfol Babyguard Autófólia csupán 5%-ot enged át a teljes napenergiából, ezzel igazi komfortérzetet nyújt a legmelegebb nyári napokon is.

Tapasztalja meg az akár 95%-os belátásvédelmet

Úgy érzi, hogy megvakítja a nap? Nem látja gyermeke a tablet kijelzőjét? Tegye komfortossá az utazást a hátsó üléseken, miközben az autóból a kilátás megmarad.

Aludjon gyermeke zavartalanul az árnyékban, nagyobb gyermekei tökéletesen fogják látni a kijelzőket a legerősebb napsütés közben is. Ön tökéletesen kilát vezetés közben a fóliázott üvegeken keresztül.

Az UV sugárzás 99,9%-os kiszűrése

Védje meg gyermekei bőrét a káros hatásoktól a Skyfol BabyGuard fóliával, mely 99,9%-ban szűri az UV-t. Az UV sugárzás képes a bőr mélyebb rétegeibe hatolni és szélsőséges esetekben elváltozást okozhat, amely akár a bőrrák kialakulásához is vezethet. A káros UV sugárzás okozhatja még a szemlencse elszürkülését, ami a hályogok képződését segíti elő. Gondoljon bele, hogy gyermeke mennyi időt tölt az autóban és közben folyamatosan az UV sugárzás káros hatásainak van kitéve.

A Skyfol BabyGuard kiemelkedő UV szűréssel rendelkezik, mivel a múzeum üvegfóliák UV szűrő anyagait használja. A múzeum fóliákat kifejezetten értéktárgyak fakulás védelmére fejlesztették ki, és olyan helyeken használják ahol a legerősebb UV védelemre van szükség.

Elegáns megjelenés autójának

A mókás tappancsokkal és lobogó pelenkákkal szemben a Skyfol BabyGuard egy elegáns, esztétikus és hatékony megoldás. Autóját elegánsabbá varázsolja, miközben óvja gyermekeit, és komfortos körülményeket biztosít családja számára utazás közben.

A BabyGuard kizárólag a Skyfol számára kifejlesztett egyedi terméke, mely a legfejlettebb gyártástechnológiának köszönhetően az egyik legerősebb hővédelmet garantálja az Ön számára az üvegfólia iparágban.