Autó üvegfólia SkyFol HP és HP Pro sorozatok

Autóüvegfólia megoldás arra problémára, amikor Önnek elege van az autóüvegeken átsugárzó hőből az autójában. Szeretne gyermekeinek fényszűrést biztosítani, hogy félhomályban aludhassanak? Elege van a melegből? A megoldás a HP Pro autóüvegfólia!

A SkyFol HP Pro sorozat mindezekre megoldást nyújt. Hatékonyan szűri a besugárzó energiát, miközben a vakító fényt is kellemesen csökkenti, ezzel nyugalmat és intimitást adva a hátsó üléseken utazóknak. Biztonságot is nyújt, mivel esetleges baleset esetén egyben tartja a szétrepülő üvegszilánkokat. Mindegy, hogy hővédelem, biztonság vagy belátásvédelem az indoka az autófóliázásnak, a SkyFol HP Pro sorozatra bizton számíthat.

Akár 61%-os hővédelem

A SkyFol HP Pro sorozat vastagabb fémrétegének köszönhetően erősen szűri az infravörös sugárzást, ezzel jobb hővédelmet biztosítva az iparban megszokott azonos szerkezetű fóliáknál. Ha Önnek a hővédelem az elsődleges szempont, de nem engedheti meg magának a SkyFol prémium NT és NT Pro sorozatait, akkor a HP Pro sorozat az ideális választás.

Akár 96%-os fényszűrés

Teljes nyugalom a hátsó üléseken és maximális belátásvédelem, ezt biztosítja a HP Pro 05 fólia. Gyermekei és utasai tökéletesen kilátnak az autóból, miközben őket nem látják kívülről, valamint nem zavarja őket a vakító nap. A HP Pro sorozat több sötétségben is elérhető, fényvédelemre már egy világosabb változat is megfelelő, de lehet a hátsó szélvédőt is kevésbé sötétíteni, hogy a jobb kiláthatóság biztosítva legyen.

99%-os UV szűrés

Az autó üvegein keresztül érkező UV sugárzás leginkább káros részét az üveg szerkezeténél fogva kiszűri. Azonban az arra érzékenyebbek számára a fennmaradó sugárzás is veszélyes, mélyebben hatol a bőr felszínébe és szélsőséges esetben elváltozást okozhat. Gyakori probléma a szem károsodása, mivel a szemlencse UV fény hatására elszürkül. A SkyFol HP Pro sorozat, a többi SkyFol fóliákhoz hasonlóan 99%-os UV szűrést biztosít, megbízhatóan védve szemeit az UV sugárzással szemben.

Elegáns megjelenés

Fényvédelmet sokféleképpen lehet egy autóban biztosítani, de az üvegfóliánál esztétikusabban sehogy sem. Tappancsok és begyűrt pelenkák helyett a SkyFol HP Pro sorozat úgy véd a fénytől, hogy közben az autóját is szebbé varázsolja. A gyárilag színezett üveg és beépített roló nem véd az infravörös sugárzás ellen, így csak a hő felét képes kint tartani. A SkyFol HP Pro egyszerre esztétikus, véd a belátás ellen, valamint hatékonyan szűri a hőt.

Tartós színezés

A SkyFol HP Pro sorozat már az alap poliészter gyártása során megkapja a színezést, nem utólag kerül színezésre. Ez egyrészt nagyon homogén és tartós színezést tesz lehetővé, másrészt költséghatékony, mivel egy gyártási folyamatban megtörténik két művelet. Más gyártók alapanyagként vásárolják a poliésztert, majd külsőleg színezik. A SkyFol HP Pro sorozat gyártója maga gyártja az alap poliésztert is, így szerkezetileg tud színezni.